Balıkesir Baro Başkanı

Nadir Karakaşlı

1964 yılında Balıkesir’de doğdum, Mehmetçik İlkokulu, Karesi Ortaokulu ve Balıkesir Lisesini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdim. Üniversite sonrası Avukatlık stajı ve askerlik görevinden sonra 1994 yılında serbest avukatlık yapmaya başladım. Evli ve iki çocuk sahibiyim.

Balıkesir Barosunun çeşitli komisyonlarında görev yaptıktan sonra 2006-2008 yılları arasında Balıkesir Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Balıkesir Barosu Staj Eğitim Kurulu Genel Sekreterliği, Balıkesir Barosu Çevre Sorunları Komisyonu Başkanlığı, Balıkesir Barosu Avukat Hakları ve Meslek Sorunları Komisyonu üyeliği, Balıkesir Barosu Kent Konseyi temsilciliği görevlerinde bulundum. Uzun yıllar Balıkesir Barosu Staj Eğitim Kurulu’nda eğitim verdim.

Yaklaşık 35 yıl çeşitli kulüplerde basketbol oynadım, basketbol antrenörlüğü ve basketbol hakemliği yaptım ve lise öğrenciliğimden itibaren 11 yıl çeşitli orkestralara profesyonel olarak bateri çaldım.

16.10.2022 Tarihinden itibaren Balıkesir Barosu Başkanlığını sürdürmekteyim.

1919'dan beri...
Tarihçemiz ve eski baro başkanlarımız.