Gösterilecek bir şey yok.

BALIKESİR BAROSU OLAĞAN GENEL KURULU

1 hafta önce
Makale Ayarları

BALIKESİR BAROSU OLAĞAN GENEL KURULU

GÜNDEM 1.GÜN

1.TOPLANTI       03 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

YER                       Baro Başkanlığı Konferans Salonu ve Bahçe (Plevne Mah.222 Sk. No.1/5 Balıkesir)

SAAT                     11.00

Çoğunluğun sağlanmadığı taktirde

2.TOPLANTI     10 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

SAAT                    11.00

1- Açılış ve yoklama yapılması.

2- Atatürk ve şehitlerimizle yaşamlarını yitiren meslektaşlarımız için saygı duruşu yapılması

3- Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşturulması

4- Genel kurula katılan konukların tanıtılması ve dilerlerse konuşma yapmalarının sağlanması

5- Genel kurula gelen mesajların okunması

6- a) Baro faaliyet raporunun Genel Kurula sunulması

b) Baro mali raporunun Genel Kurula sunulması

c)Denetleme Kurulu raporunun Genel Kurula sunulması

d) Disiplin Kurulu raporunun Genel Kurula sunulması

7- Raporlar üzerinde eleştiri ve öneriler

8- Eleştirilerin yanıtlanması

9- Raporların aklanması

10- 2021-2022 yılı bütçe taslak raporunun ve önerilerin görüşülmesi, aidatların tespiti

11- Giriş keseneğinin tespiti

12- Baro organlarında görev alacak ve T.B.B. delegesi olarak seçilecek meslektaşlarımızın başvurularının alınması

13- Baro Başkan adaylarının tanıtım konuşmaları

14- Dilek ve temenniler

GÜNDEM 2.GÜN

1.TOPLANTI       04 TEMMUZ 2021 PAZAR

YER                       Baro Başkanlığı Konferans Salonu (Plevne Mah.222 Sk. No.1/5 Balıkesir)

SAAT                     09.00

Çoğunluğun sağlanmadığı taktirde

2.TOPLANTI     11 TEMMUZ 2021 PAZAR

YER                       Baro Başkanlığı Konferans Salonu (Plevne Mah.222 Sk. No.1/5 Balıkesir)

SAAT                    09.00

SEÇİMLER

MELEKTAŞLARIMIZA NOTLAR

1-Baro Başkanı: Meslekte 10 yılını dolduran

Baro Yönetim Kurulu Üyeleri : Meslekte 5 yılını dolduran arkadaşlarımız arasından 10 Asil, 10 Yedek Üye

Baro Disiplin Kurulu: 5 Asil, 3 Yedek Üye

Baro Denetim Kurulu: 3 Asil, 3 Yedek Üye

T. Barolar Birliği Delegeleri: 3 Asil 3 Yedek Üye olarak seçilecektir.

2-1136 Sayılı Avukatlık Yasasının 84.maddesi gereğince bu ilan tebliğ hükmündedir.

3-1136 Sayılı Avukatlık Yasasının 86.maddesi “Baro Levhasına yazılı her Avukat gerek olağan gerek olağan üstü genel kurul toplantısına katılmak ve oy kullanmakla yükümlüdür. Haklı engele dayanmış olmadıkça bu toplantılara gelemeyen ve oy kullanmayanlara yetkili Altıeylül İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından para cezası verilir” hükmünü içermektedir.

4-Baromuz Kongreleri daima 2.toplantı için tayin edilen tarihte yapıldığından meslektaşlarımızın 10-11 TEMMUZ 2021 tarihlerinde  yapılacak  olan toplantıya katılmalarını öneririz.

5-SEÇİM GÜNÜ OY KULLANACAK MESLEKTAŞLARIMIZIN AVUKATLIK KİMLİK KARTLARININ OY KULLANMA SIRASINDA YANLARINDA OLMASI GEREKMEKTEDİR.

PANDEMİ NEDENİ İLE TEDBİRLERİN ALINARAK GELİNMESİ RİCA OLUNUR.