BARO BAŞKANIMIZ

Av. EROL KAYABAY

1965 yılında Balıkesir’de doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Isparta’da tamamlamıştır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1988 yılında mezun olup aynı yıl Balıkesir Barosu’nda avukatlık stajına başlamıştır.

1989 yılından bugüne Balıkesir Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.

Mesleğe başladığı ilk günden bugüne Balıkesir Barosu Adli Yardım Kurulu, CMK Kurulu, Staj Eğitim, Kadın ve Çocuk Hakları, Avukat Hakları Komisyon ve Kurullarında aktif olarak çalışmış, yöneticilik yapmış, baromuz kurul yönetmeliklerinin hazırlanmasında katkı sağlamıştır.

2006-2016 yılları arasında Balıkesir Barosu Saymanı, Genel Sekteri ve Başkan Yardımcısı olarak görevler üstlenmiştir.

Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Üst Kurulu’nda Başkan Yardımcısı olarak görev üstlenmiştir.

2016 yılının Ekim ayından bugüne Balıkesir Barosu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Meslektaşımız Av. OYA KAYABAY ile evli olup 1 kızları bulunmaktadır.